Субпродукти часто можуть похвалитися поживними і корисними властивостями. Приготуйте просте і смачне блюдо для вашого сімейного столу – курячу печінку і сердечка в сметані.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча печінка – 700 гр.
- серце Куряче – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 80 гр.
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку і сердечка в сметані на сковороді. Субпродукти вимочуємо в холодній воді 5 хвилин, після промиваємо їх.
Вирізаємо прожилки, а самі продукти нарізаємо на невеликі шматки.
Викладаємо печінку і сердечка в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на сильному вогні 5 хвилин.
В цей час розбираємо ріпчасту цибулю півкільцями.
До рум’яним субпродуктів кладемо цибулю. Зменшуємо вогонь і продовжуємо підготовку.
Додаємо в блюдо сіль і суміш перців.
Далі викладаємо сметану. Розмішуємо вміст і тушкуємо близько 10 хвилин на слабкому вогні.
Готову печінку з сердечками викладаємо на порційні тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді