В мультиварці можна приготувати багато гарячі страви для вашого столу. Візьміть на замітку простий і швидкий рецепт курячої печінки в вершках. Частування вийде соковитим і ніжним смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Вершки – 100 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Цибуля зелена – 0,5 пучків
- Кріп – 0,5 пучків
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Приступимо до приготування курячої печінки у вершках в мультиварці. Моєму печінка в холодній воді, потім розрізаємо її на невеликі шматки.
В чашу мультиварки вливаємо олію і занурюємо шматочки курячої печінки. Готуємо під закритою кришкою 30 хвилин. Оптимальний режим – «мультиповар».
Головку цибулі ріжемо тонкими кільцями. Свіжий цибулю подрібнюємо.
Також дрібно розбираємо і кріп.
Підготуємо сіль і спеції за смаком. Можна взяти мелений перець і паприку.
Додаємо до печінки цибулю і спеції.
Викладаємо свіжу зелень.
Вливаємо вершки. Розмішуємо вміст, доводимо до кипіння в режимі для смаження і вимикаємо.
Апетитна куряча печінка в вершках готова. Подавайте до столу з гарніром!
Куряча печінка Куряча печінка в мультиварці