Вершковий соус – ніжне додаток багатьох продуктах. Використовуйте молочний інгредієнт для приготування курячої печінки. Готову страву порадує м’якістю і соковитістю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вершки – 130 мл
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування курячої печінки у вершковому соусі з цибулею. Курячу печінку ретельно промиваємо під водою, видаляємо жилки.
В сковороді з олією спочатку обсмажуємо тонкі кільця ріпчастої цибулі, потім кладемо до нього підготовлений субпродукт.
Обсмажуємо вміст до рум’янцю і обсипаємо борошном. Розмішуємо.
Вливаємо в масу вершки, додаємо сіль і чорний мелений перець. Тушкуємо продукти в соусі 10-15 хвилин на слабкому вогні.
Ніжна куряча печінка з цибулею у вершковому соусі готова. Викладайте страву на тарілку і подавайте до столу!
Куряча печінка Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді