Вершковий соус – ніжне додаток багатьох продуктах. Використовуйте молочний інгредієнт для приготування курячої печінки. Готову страву порадує м’якістю і соковитістю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вершки – 130 мл
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування курячої печінки у вершковому соусі з цибулею. Курячу печінку ретельно промиваємо під водою, видаляємо жилки.

В сковороді з олією спочатку обсмажуємо тонкі кільця ріпчастої цибулі, потім кладемо до нього підготовлений субпродукт.

Обсмажуємо вміст до рум’янцю і обсипаємо борошном. Розмішуємо.

Вливаємо в масу вершки, додаємо сіль і чорний мелений перець. Тушкуємо продукти в соусі 10-15 хвилин на слабкому вогні.

Ніжна куряча печінка з цибулею у вершковому соусі готова. Викладайте страву на тарілку і подавайте до столу!

Куряча печінка Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді