В якості корисного і поживного обіду можна подати курячу печінку з картоплею, морквою та цибулею. Яскраве блюдо різноманітить ваш стіл і порадує домашніх ніжним смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 20 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати курячу печінку з картоплею, цибулею і морквою? Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Занурюємо сюди промиті і порізані шматочки курячої печінки. Обсмажуємо до рум’янцю.
Чистимо картоплю, тонко ріжемо його і смажимо окремо від печінки.
До картоплі викладаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Розмішуємо і тримаємо на помірному вогні до готовності.
З’єднуємо овочі з печінкою. Додаємо сіль, мелений перець і борошно. Перемішуємо вміст і готуємо на слабкому вогні 5-10 хвилин.
Готову страву розкладаємо по тарілках. Можна доповнити свіжою зеленню і подавати до столу. Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка з картоплею Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді