Звичайно курячі гомілки маринують в медово-гірчичному соусі і потім запікають будь-яким способом. Вам пропонується дещо інший оригінальний рецепт приготування цього смачного страви. Гомілки обсмажують на сковорідці і подаються з соусом. Це пряне пікантне блюдо припаде до смаку небайдужим до солодкого м’яса.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • стегно Куряче – 3 шт.
  • Гірчиця – 40 гр.
  • Мед – 60 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Приправа для курки – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати курячі гомілки в медово-гірчичному соусі? Курячі гомілки промийте під проточною водою і насухо витріть серветкою.

Зубки часнику почистіть і подрібніть на дрібній тертці або часничниці. Гомілки по своєму смаку посоліть, посипте будь-якими спеціями і додайте подрібнений часник. Потім гомілки з приправами добре перемішайте.

Розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Протягом 10 хвилин обсмажте гомілки на середньому вогні, потім додайте в сковорідку трохи чистої води і тушкуйте їх на маленькому вогні і під прикритою кришкою протягом 20 хвилин.

В окремому посуді добре перемішайте рідкий мед з гірчицею.

Приготовані курячі гомілки перекладіть в посуд з медово-гірчичним соусом, ще раз перемішайте.

Потім можете подавати до столу з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!

Курка Курка в медово-гірчичному соусі