Звичайно курячі гомілки маринують в медово-гірчичному соусі і потім запікають будь-яким способом. Вам пропонується дещо інший оригінальний рецепт приготування цього смачного страви. Гомілки обсмажують на сковорідці і подаються з соусом. Це пряне пікантне блюдо припаде до смаку небайдужим до солодкого м’яса.
Інгредієнти: на 1 порц.
- стегно Куряче – 3 шт.
- Гірчиця – 40 гр.
- Мед – 60 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Приправа для курки – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати курячі гомілки в медово-гірчичному соусі? Курячі гомілки промийте під проточною водою і насухо витріть серветкою.
Зубки часнику почистіть і подрібніть на дрібній тертці або часничниці. Гомілки по своєму смаку посоліть, посипте будь-якими спеціями і додайте подрібнений часник. Потім гомілки з приправами добре перемішайте.
Розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Протягом 10 хвилин обсмажте гомілки на середньому вогні, потім додайте в сковорідку трохи чистої води і тушкуйте їх на маленькому вогні і під прикритою кришкою протягом 20 хвилин.
В окремому посуді добре перемішайте рідкий мед з гірчицею.
Приготовані курячі гомілки перекладіть в посуд з медово-гірчичним соусом, ще раз перемішайте.
Потім можете подавати до столу з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!
Курка Курка в медово-гірчичному соусі