Для того, щоб урізноманітнити домашнє меню, не обов’язково відшукувати складні рецепти. Досить додати один оригінальний інгредієнт у вже знайоме блюдо. Вас приємно здивують котлети з кабачком, запечені в духовці.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячий фарш – 0,5 кг
- Кабачки – 1 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячих котлет з кабачком в духовці? Фарш попередньо розморожуємо, солимо, перчимо й перемішуємо.
Зелений лук і кріп промиваємо, а потім подрібнюємо.
Змішуємо зелень з фаршем. Важливо, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися.
Підготуємо кабачок: миємо, очищаємо від шкірки і насіння.
Овоч пропускаємо через крупну тертку, потім віджимаємо, щоб позбутися від соку.
Викладаємо кабачок до фаршу, сюди ж розбиваємо яйце.
Знову перемішуємо. На час отриману масу можна поставити в холодильник для повної просочення.
Деко або форму для випікання вистилаємо фольгою.
На неї викладаємо котлети.
Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Кабачкові котлети готові! Можна подавати до столу.
Дієтичне курячі котлети Кабачки для схуднення Котлети з курячого фаршу Котлети з курячого фаршу в духовці Курячі котлети з кабачком ПП курячі котлети