Курячі котлети заграють новими фарбами з додаванням в них хрусткої капусти. Страва стане ще більш ситним і соковитим. Такий обідній варіант відмінно доповнить ваш сімейний стіл.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячий фарш – 0,5 кг
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Манна крупа – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати курячі котлети з капустою легко! Капусту промиваємо під водою і дрібно шаткуємо.

Курячий фарш попередньо розморожуємо, солимо за смаком і перемішуємо.

Ставимо сковороду на плиту нагріватися. Подрібнюємо цибулю і тушкуємо його з капустою в рослинному маслі. На це піде приблизно 5-7 хвилин.

Змішуємо овочі з фаршем, розбиваємо до них яйце.

Додаємо до котлетної маси манну крупу. Перемішуємо, щоб всі продукти рівномірно розподілилися.

Змочуємо руки водою і ліпимо котлети.

Зліплені круглі кульки слід злегка приплюснути руками. Так вони краще приготуються всередині.

Викладаємо котлети на деко і випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. Також можна використовувати і сковороду.

Розкладаємо курячі котлети з капустою по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Дієтичне курячі котлети Котлети з курячого фаршу в духовці Курячі котлети Курячі котлети з овочами ПП курячі котлети ПП курячі котлети в духовці