Курячі котлети заграють новими фарбами з додаванням в них хрусткої капусти. Страва стане ще більш ситним і соковитим. Такий обідній варіант відмінно доповнить ваш сімейний стіл.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячий фарш – 0,5 кг
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 50 мл
- Манна крупа – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати курячі котлети з капустою легко! Капусту промиваємо під водою і дрібно шаткуємо.
Курячий фарш попередньо розморожуємо, солимо за смаком і перемішуємо.
Ставимо сковороду на плиту нагріватися. Подрібнюємо цибулю і тушкуємо його з капустою в рослинному маслі. На це піде приблизно 5-7 хвилин.
Змішуємо овочі з фаршем, розбиваємо до них яйце.
Додаємо до котлетної маси манну крупу. Перемішуємо, щоб всі продукти рівномірно розподілилися.
Змочуємо руки водою і ліпимо котлети.
Зліплені круглі кульки слід злегка приплюснути руками. Так вони краще приготуються всередині.
Викладаємо котлети на деко і випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. Також можна використовувати і сковороду.
Розкладаємо курячі котлети з капустою по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Дієтичне курячі котлети Котлети з курячого фаршу в духовці Курячі котлети Курячі котлети з овочами ПП курячі котлети ПП курячі котлети в духовці