Зробити домашні котлети оригінальними допоможе додавання в них моркви. Блюдо виходить соковитим і яскравим. Ідеальний варіант для вашого ситного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Яйце – 1 шт.
  • Манна крупа – 2 ст. л.
  • Вода – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати курячі котлети з морквою? Філе промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. Овочі очищаємо від шкірки.

Тепер всі інгредієнти подрібнюємо в блендері: куряче філе, морква, цибуля.

Додаємо до подрібненим продуктам, сіль, перець, манну крупу і розбиваємо яйце.

Ретельно замішуємо тісто для курячих котлет з морквою.

Форму для випікання устеляємо фольгою. Можна додати рослинне масло. Викладаємо сформовані круглі котлети.

Додаємо в котлети трохи чистої води. За допомогою її страва не вийде сухим.

Закриваємо котлети ще одним шаром фольги і випікаємо 20 хвилин на високій температурі 200 градусів. Після цього зменшуємо температуру до 180, знімаємо фольгу зверху і продовжуємо готування протягом 25-30 хвилин.

Викладаємо котлети з форми в сервірувальну тарілку. Готово! Подаємо до столу в теплому вигляді.

Котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети без яєць Курячі котлети для дітей Курячі котлети з манкою ПП котлети з курячої грудки