Зробити домашні котлети оригінальними допоможе додавання в них моркви. Блюдо виходить соковитим і яскравим. Ідеальний варіант для вашого ситного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 0,5 кг
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Яйце – 1 шт.
- Манна крупа – 2 ст. л.
- Вода – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати курячі котлети з морквою? Філе промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. Овочі очищаємо від шкірки.
Тепер всі інгредієнти подрібнюємо в блендері: куряче філе, морква, цибуля.
Додаємо до подрібненим продуктам, сіль, перець, манну крупу і розбиваємо яйце.
Ретельно замішуємо тісто для курячих котлет з морквою.
Форму для випікання устеляємо фольгою. Можна додати рослинне масло. Викладаємо сформовані круглі котлети.
Додаємо в котлети трохи чистої води. За допомогою її страва не вийде сухим.
Закриваємо котлети ще одним шаром фольги і випікаємо 20 хвилин на високій температурі 200 градусів. Після цього зменшуємо температуру до 180, знімаємо фольгу зверху і продовжуємо готування протягом 25-30 хвилин.
Викладаємо котлети з форми в сервірувальну тарілку. Готово! Подаємо до столу в теплому вигляді.
Котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети без яєць Курячі котлети для дітей Курячі котлети з манкою ПП котлети з курячої грудки