Ідеальний варіант для оригінального і ситного обіду – курячий шніцель з грибами. Страва не вимагає гарніру і зовсім не складний у приготуванні. Здивуйте своїх рідних!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Гриби – 350 гр.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло – для смаження

Процес приготування:

Готувати курячий шніцель з грибами легко! Промиваємо куряче філе. Занадто великі шматочки розрізаємо. Обвалюємо м’ясо в злегка підсоленій борошні.

Швидко обсмажуємо шматочки в борошні на вершковому маслі. На кожну сторону виділяємо приблизно 2 хвилини.

Миємо та очищаємо гриби, нарізаємо і обсмажуємо до готовності із сіллю і чорним меленим перцем. В кінці смаження додаємо подрібнену петрушку.

гриби викладаємо курячі шматочки. Тушкуємо страву на повільному вогні ще 5 хвилин.

Розкладаємо блюдо по порційних тарілках. Курячий шніцель з грибами подаємо в теплому вигляді. Готово!

Котлети з курячого філе на сковороді Котлети з курячої грудки Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без яєць