Цю відмінну пікантну закуску, до того ж недорогу, ви можете просто і швидко приготувати вдома. Попереднє маринування крилець в медово-гірчичному соусі – найпопулярніший варіант, і маринують їх 1-6 годин, як дозволяє час. По своєму смаку можна додавати в маринад різні спеції. Смажимо крильця на сковорідці, так буде швидше.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Курячі крильця – 6 шт.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для курки – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати курячі крильця в медово-гірчичному соусі на сковороді? Обсмажені на сковорідці курячі крильця в медово-гірчичному соусі будуть у вас швидким і смачною вечерею.

Крильця почистіть від залишків пера і ретельно промийте під проточною водою. Для смаження на сковорідці крильця можна не розрізати на шматочки. Підготовлені крильця складіть у звичайну кухонну миску.

Потім їх посипте приправою для курки (в ній хороший набір пряних трав саме для м’яса птиці), по своєму смаку посоліть і покладіть зазначене у рецепті (на 6 штук) кількість меду і гірчиці.

Мед розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані.

Потім крильця зі спеціями маринадом і добре перемішайте і залиште мінімум на 1 годину для маринування. Крильця в такому маринаді добре зберігаються в холодильнику пару діб.

Після закінчення часу маринування можете приступати до смаження. Одночасно можете готувати гарнір. Добре розігрійте сковорідку з рослинним маслом.

Мариновані крильця викладіть на сковорідку і обсмажуйте на середньому вогні до рум’яної скориночки з обох сторін, тільки стежте, щоб вони через меду не підгоріли.

Обсмажені курячі крильця в медово-гірчичному соусі можете подати до вечері з улюбленим гарніром.

Смачного!

Курка Курка в медово-гірчичному соусі Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді