Приготувати куряче філе соковитим і апетитним вийде якщо запечатати м’ясо в клярі. Для цього вам знадобиться свіжа курка, сир та інгредієнти для кляру. Приготоване таким чином куряче м’ясо буде дуже соковитим і смачним.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Кріп – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати курячі відбивні в клярі? Шматочки курячого філе промийте і розділіть кожен шматочок навпіл, щоб зробити відбивні тонше. М’ясо відбийте за допомогою молоточка, злегка посоліть і поперчіть філе.

Приготуйте кляр для відбивних: для цього змішайте яйця з майонезом і борошном, додайте мелений сушений кріп і ретельно перемішайте всі інгредієнти разом.

Поставте на плиту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і розігрійте. Потім умочіть відбивні в клярі і помістіть їх обсмажуватися на сковороду.

На другий бік акуратно покладіть тертий сир і додайте кляр, обсмажте відбивні з обох сторін до готовності.

Готові відбивні з курки в клярі подавайте до столу в гарячому вигляді з різними гарнірами на ваш смак.

Приємного апетиту!

Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні в клярі на сковороді Курячі відбивні на сковороді