Приготувати куряче філе соковитим і апетитним вийде якщо запечатати м’ясо в клярі. Для цього вам знадобиться свіжа курка, сир та інгредієнти для кляру. Приготоване таким чином куряче м’ясо буде дуже соковитим і смачним.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Куряче філе – 2 шт.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Кріп – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати курячі відбивні в клярі? Шматочки курячого філе промийте і розділіть кожен шматочок навпіл, щоб зробити відбивні тонше. М’ясо відбийте за допомогою молоточка, злегка посоліть і поперчіть філе.
Приготуйте кляр для відбивних: для цього змішайте яйця з майонезом і борошном, додайте мелений сушений кріп і ретельно перемішайте всі інгредієнти разом.
Поставте на плиту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і розігрійте. Потім умочіть відбивні в клярі і помістіть їх обсмажуватися на сковороду.
На другий бік акуратно покладіть тертий сир і додайте кляр, обсмажте відбивні з обох сторін до готовності.
Готові відбивні з курки в клярі подавайте до столу в гарячому вигляді з різними гарнірами на ваш смак.
Приємного апетиту!
Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні в клярі на сковороді Курячі відбивні на сковороді