Відомо, що квашені продукти благотворно впливають на людський організм, підтримуючи його імунітет. Саме тому рецепт квашених зелених помідорів часточками кожна господиня просто зобов’язана взяти на озброєння. Ці корисні помідори виходять хрусткими, соковитими і смачними, тому обов’язково сподобається всій родині.
Інгредієнти: на 1 л.
- Помідори зелені – 1 кг
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 70 мл
- Часник – 6 зуб.
- Перець чилі – 2 шт.
- Селера – 1 пучок
- Петрушка – 1 пучок
Процес приготування:
Рецепт приготування квашених зелених помідор часточками смачний! Зелені помідори помити, нарізати на часточки.
Зелень селери і петрушки помити, просушити на паперовому рушнику, дрібно нарубати.
Часник почистити, пропустити через часникодавку.
Червоний гострий перець помити, нарізати на дрібні кубики.
Нарізані помідори, зелень, часник і червоний гострий перець змішати в одній ємності.
Всипати туди сіль, цукор, влити оцет. Все ретельно перемішати.
Залишити зелені помідори на деякий час, щоб вони пустили сік.
Підготувати банки і кришки. Розкласти помідори по банках, закрити кришками.
Зберігати квашені зелені помідори часточками в холодильнику. Через тиждень їх вже можна пробувати. Приємного апетиту!
зелені помідори Квашені Зелені помідори на зиму Помідори з петрушкою на зиму Помідори з часником на зиму Помідори на зиму Солоні помідори на зиму