Рецептів узбецького страви лагман дуже багато, його роблять різними способами, з різним набором інгредієнтів. Швидше за все його можна приготувати з курячого м’яса на сковороді.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Заморожена суміш овочів – 200 гр.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
- Імбир сушений – за смаком
- Локшина рисова – 200 гр.
Процес приготування:
Як приготувати лагман смажений з куркою? М’ясо відваріть, розділіть його на дрібні шматки. Курячий бульйон залиште в стороні, він знадобиться пізніше.
Цибулю і моркву очистіть і наріжте.
На розігріту сковороду викладіть м’ясо, цибулю, моркву і мікс з овочів.
Обсмажте овочі і м’ясо на сильному вогні, посоліть, приправте за смаком і додайте томатну пасту. Тушкуйте вміст сковороди пару хвилин, потім влийте курячий бульйон, доведіть блюдо кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте лагман 10-15 хвилин.
Локшину відваріть до готовності в підсоленій воді. В тарілки розкладіть локшину і полийте її підливою, лагман готовий.
Приємного апетиту!
Лагман Лагман з куркою Лагман з куркою класичний Лагман з куркою та локшиною Смажений лагман