Мультиварка ідеально підходить для приготування страви лагман з куркою. Воно являє собою густий суп з вмістом овочів, локшини і м’яса.
Інгредієнти: на 6 порції.
- стегно Куряче – 4 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Масло соняшникова 20 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Редька зелена – 0,5 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Картопля – 2 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Приправа для курки – за смаком
- Локшина рисова – 200 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати лагман з куркою в мультиварці. Овочі помийте, очистіть від шкірки і насіння. Моркву натріть на крупній тертці. Цибулю і часник дрібно наріжте.
М’ясо відокремте від кісток і наріжте кубиками.
Влийте в чашу мультиварки соняшникову олію, викладіть моркву, цибулю і м’ясо, готуйте в режимі «Смаження» 5-7 хвилин.
Болгарський перець і картоплю наріжте кубиками, редьку натріть на тертці. Далі додайте в чашу мультиварки нарізані картоплю, перець і натерту редьку. Продовжуйте смажити 2-3 хвилини.
Потім влийте воду і покладіть томатну пасту, посоліть і приправте за смаком. Поставте програму «Тушкування» на 1 годину.
За цей час приготуйте локшину. Подавайте блюдо наступним чином: викладіть на тарілки локшину і полийте її зверху підливою з м’яса і овочів, посипте рубаною зеленню і лагман готовий.
Приємного апетиту!
Лагман Лагман в мультиварці Лагман з куркою Лагман з куркою та локшиною Лагман з редькою