Лагман чимось нагадує овочеве рагу з м’ясом. Часто господині модифікують це блюдо по своєму смаку, додають додаткові інгредієнти або замінюють традиційну яловичину на інші види м’яса. Пропонуємо вам приготувати оригінальний лагман з куркою і баклажанами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Капуста цвітна – 200 гр.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Помідори свіжі – 2 – 3 шт.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 50 – 70 мл
  • Локшина рисова – 200 гр.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Базилік свіжий – за смаком
  • Кінза – за смаком
  • Коріандр мелений – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати лагман з куркою з баклажанами, м’ясо помийте і наріжте невеликими шматочками. Викладіть м’ясо на розігріту сковороду і обсмажте його до золотистого кольору.

На окремій сковороді обсмажте нарізані цибулю і моркву.

Капусту тонко нашаткуйте, перець і баклажан наріжте соломкою, помідори – тонкими часточками. Зелень і часник подрібніть.

В сковороду з м’ясом додайте капусту, засмажку з цибулі і моркви, баклажан, перець і помідори.

Залийте вміст сковороди гарячим бульйоном або водою, додайте сіль, сухі спеції, часник і зелень. Доведіть лагман до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте ще 15 хвилин.

Окремо відваріть локшину. Розкладіть По тарілках локшину і полийте її підливою з овочів і м’яса. Подавайте лагман на стіл гарячим.

Приємного апетиту!

Лагман з куркою Лагман з куркою класичний Лагман з куркою та локшиною Смажений лагман