Лагман чимось нагадує овочеве рагу з м’ясом. Часто господині модифікують це блюдо по своєму смаку, додають додаткові інгредієнти або замінюють традиційну яловичину на інші види м’яса. Пропонуємо вам приготувати оригінальний лагман з куркою і баклажанами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Капуста цвітна – 200 гр.
- Баклажан – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Помідори свіжі – 2 – 3 шт.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Масло рослинне – 50 – 70 мл
- Локшина рисова – 200 гр.
- Цибуля зелена – за смаком
- Кріп – за смаком
- Базилік свіжий – за смаком
- Кінза – за смаком
- Коріандр мелений – за смаком
- Паприка – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати лагман з куркою з баклажанами, м’ясо помийте і наріжте невеликими шматочками. Викладіть м’ясо на розігріту сковороду і обсмажте його до золотистого кольору.
На окремій сковороді обсмажте нарізані цибулю і моркву.
Капусту тонко нашаткуйте, перець і баклажан наріжте соломкою, помідори – тонкими часточками. Зелень і часник подрібніть.
В сковороду з м’ясом додайте капусту, засмажку з цибулі і моркви, баклажан, перець і помідори.
Залийте вміст сковороди гарячим бульйоном або водою, додайте сіль, сухі спеції, часник і зелень. Доведіть лагман до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте ще 15 хвилин.
Окремо відваріть локшину. Розкладіть По тарілках локшину і полийте її підливою з овочів і м’яса. Подавайте лагман на стіл гарячим.
Приємного апетиту!
Лагман з куркою Лагман з куркою класичний Лагман з куркою та локшиною Смажений лагман