Часто традиційний лагман готують з додаванням баклажанів. Оцініть їх поєднання з м’якою і соковитою свининою. Оригінальний смак і аромат забезпечений вашому домашньому страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Локшина хвиляста – 350 гр.
  • Баклажан – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Квасоля стручкова – 200 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати лагман з свинини з баклажанами. Подрібнюємо цибулю з морквою, після обсмажуємо їх на сковороді до м’якого стану.

В цей час гарненько промиваємо баклажани ріжемо їх кубиками.

З рослинним маслом розігріваємо казан. У нього занурюємо дрібно нарізану свинину і готуємо її 10-15 хвилин.

До цибулі і моркви ж додаємо баклажани, і тушкуємо все разом 5 хвилин.

Дорезаем інші овочі: болгарський перець і квасолю.

З’єднуємо в казані всі підготовлені інгредієнти, заливаємо водою, солимо, перчимо і доповнюємо лавровим листочком. Тушкуємо блюдо 30 хвилин.

Відварюємо локшину і розкладаємо її по тарілках. Доповнюємо виріб гарячим лагманом з свинини і баклажанів. Приємного апетиту!

Лагман Лагман в казані Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини з локшиною Лагман по-узбецьки