Часто традиційний лагман готують з додаванням баклажанів. Оцініть їх поєднання з м’якою і соковитою свининою. Оригінальний смак і аромат забезпечений вашому домашньому страви.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Локшина хвиляста – 350 гр.
- Баклажан – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Квасоля стручкова – 200 гр.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Лавровий лист – 1 шт.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати лагман з свинини з баклажанами. Подрібнюємо цибулю з морквою, після обсмажуємо їх на сковороді до м’якого стану.
В цей час гарненько промиваємо баклажани ріжемо їх кубиками.
З рослинним маслом розігріваємо казан. У нього занурюємо дрібно нарізану свинину і готуємо її 10-15 хвилин.
До цибулі і моркви ж додаємо баклажани, і тушкуємо все разом 5 хвилин.
Дорезаем інші овочі: болгарський перець і квасолю.
З’єднуємо в казані всі підготовлені інгредієнти, заливаємо водою, солимо, перчимо і доповнюємо лавровим листочком. Тушкуємо блюдо 30 хвилин.
Відварюємо локшину і розкладаємо її по тарілках. Доповнюємо виріб гарячим лагманом з свинини і баклажанів. Приємного апетиту!
Лагман Лагман в казані Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини з локшиною Лагман по-узбецьки