Апетитний лагман з свинини з картоплею не складно приготувати в мультиварці. З стравою справляться навіть новачки! Порадуйте близьких ситним і ароматним обідом або вечерею.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 300 гр.
- Локшина для лагмана – 300 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Редька чорна – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Готувати лагман з свинини з картоплею в мультиварці легко! Спочатку підготуємо овочі для страви. Картопля, помідори і перець нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю і часник подрібнюємо, а морква з редисом натираємо на крупній тертці. Можна також використовувати овочерізку.
Свинину нарізаємо на невеликі рівні шматочки і обсмажуємо до готовності в чашу мультиварки на рослинному маслі. Для цього включаємо режим «смаження». Відразу ж додаємо в м’ясо сіль і спеції.
Слідом відправляємо всі підготовлені овочі. Розмішуємо вміст і смажимо не менше 5 хвилин.
Заливаємо продукти 1-2 склянками води. Регулюємо за смаком сіль і закриваємо кришкою. Ставимо каструлю на режим «гасіння». Готуємо 1 годину.
Окремо відварюємо локшину і розкладаємо її по тарілках. Зверху викладаємо заготовку з мультиварки. Лагман можна подавати до столу!
Лагман в мультиварці Лагман з картоплею Лагман з свинини Лагман з свинини з локшиною і картоплею