Лагман з свинини з локшиною виходить ще більш наваристим і поживним. А приготування в мультиварці значно спростить і прискорить процес. Порадуйте домашніх апетитним стравою східної кухні.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Свинина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 350 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Вода – 2 склянки
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Готувати лагман з свинини з локшиною в мультиварці легко! Очищаємо від шкірки картоплю, цибулю, моркву і часник.
Промиваємо під водою.
Свинину нарізаємо на невеликі шматочки. М’ясо бажано вибирати з жиром, щоб блюдо вийшло більш наваристим.
Дрібно нарізаємо цибулю і часник за допомогою ножа.
Розігріваємо мультиварку в режимі «смаження». Вливаємо олію і занурюємо в чашу м’ясо з часником.
Обсмажуємо пару хвилин до появи характерного аромату.
Додаємо до продуктів часник і продовжуємо готування ще 2-3 хвилини.
Кубиками ріжемо всі овочі і також кладемо їх у чашу мультиварки.
Викладаємо в загальну масу столову ложку томатної пасти.
Тепер додаємо подрібнену зелень, сіль і спеції за смаком. Заливаємо все це водою, закриваємо кришкою і готуємо в режимі «гасіння» 1 годину.
Поки основа страви готується в мультиварці, в каструлі відварюємо локшину для лагмана.
Після чого локшину відразу розкладаємо по тарілках і додаємо до неї потушенные овочі з м’ясом. Блюдо готове до подачі!
Лагман Лагман в мультиварці Лагман з свинини Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман класичний