Лагман з свинини з локшиною виходить ще більш наваристим і поживним. А приготування в мультиварці значно спростить і прискорить процес. Порадуйте домашніх апетитним стравою східної кухні.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Свинина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 350 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Готувати лагман з свинини з локшиною в мультиварці легко! Очищаємо від шкірки картоплю, цибулю, моркву і часник.

Промиваємо під водою.

Свинину нарізаємо на невеликі шматочки. М’ясо бажано вибирати з жиром, щоб блюдо вийшло більш наваристим.

Дрібно нарізаємо цибулю і часник за допомогою ножа.

Розігріваємо мультиварку в режимі «смаження». Вливаємо олію і занурюємо в чашу м’ясо з часником.

Обсмажуємо пару хвилин до появи характерного аромату.

Додаємо до продуктів часник і продовжуємо готування ще 2-3 хвилини.

Кубиками ріжемо всі овочі і також кладемо їх у чашу мультиварки.

Викладаємо в загальну масу столову ложку томатної пасти.

Тепер додаємо подрібнену зелень, сіль і спеції за смаком. Заливаємо все це водою, закриваємо кришкою і готуємо в режимі «гасіння» 1 годину.

Поки основа страви готується в мультиварці, в каструлі відварюємо локшину для лагмана.

Після чого локшину відразу розкладаємо по тарілках і додаємо до неї потушенные овочі з м’ясом. Блюдо готове до подачі!

Лагман Лагман в мультиварці Лагман з свинини Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман класичний