Наваристий лагман з яловичини найчастіше готують в казані. Національне узбецька страва не тільки послужить ситним обідом для всієї родини, але і зробить ваш стіл більш барвистим і оригінальним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 250 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Редька чорна – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Часникові стрілки – 50 гр.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати лагман з яловичини по-узбецьки в казані, яловичину промиваємо, обсушуємо й нарізаємо на невеликі кубики.

Тонкими невеликими смужками ріжемо моркву і болгарський перець.

Подрібнюємо цибулю і редьку.

Далі нагріваємо казан і вливаємо в нього рослинне масло. Кладемо сюди ж яловичину і обсмажуємо її до легкого рум’янцю.

Викладаємо в м’ясо моркву і цибулю. Продовжуємо готування на середньому вогні.

Тепер додаємо болгарські перці.

Слідом йде дрібно нарізана редька.

Кубиками нарізаємо помідори і попередньо очищену картоплю. Додаємо їх до вмісту.

Потім відправляємо в казан подрібнені зубчики часнику і дрібно порізані стрілки.

Заливаємо всі продукти водою, додаємо сіль, томатну пасту. Доводимо до кипіння й тушкуємо ще 30 хвилин.

Окремо відварюємо локшину до готовності.

При подачі з’єднуємо в одній тарілці м’ясо з овочами і локшиною. Посипаємо блюдо подрібненим кропом. Готово!

Лагман з редькою Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини класичний Лагман з яловичини по-узбецьки Лагман класичний