Наваристий лагман з яловичини найчастіше готують в казані. Національне узбецька страва не тільки послужить ситним обідом для всієї родини, але і зробить ваш стіл більш барвистим і оригінальним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 250 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Редька чорна – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Часникові стрілки – 50 гр.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати лагман з яловичини по-узбецьки в казані, яловичину промиваємо, обсушуємо й нарізаємо на невеликі кубики.
Тонкими невеликими смужками ріжемо моркву і болгарський перець.
Подрібнюємо цибулю і редьку.
Далі нагріваємо казан і вливаємо в нього рослинне масло. Кладемо сюди ж яловичину і обсмажуємо її до легкого рум’янцю.
Викладаємо в м’ясо моркву і цибулю. Продовжуємо готування на середньому вогні.
Тепер додаємо болгарські перці.
Слідом йде дрібно нарізана редька.
Кубиками нарізаємо помідори і попередньо очищену картоплю. Додаємо їх до вмісту.
Потім відправляємо в казан подрібнені зубчики часнику і дрібно порізані стрілки.
Заливаємо всі продукти водою, додаємо сіль, томатну пасту. Доводимо до кипіння й тушкуємо ще 30 хвилин.
Окремо відварюємо локшину до готовності.
При подачі з’єднуємо в одній тарілці м’ясо з овочами і локшиною. Посипаємо блюдо подрібненим кропом. Готово!
Лагман з редькою Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини класичний Лагман з яловичини по-узбецьки Лагман класичний