Лагман з локшиною з яловичого м’яса ідеально підходить для приготування в казані. Блюдо підкорить вас приємним пряним ароматом і оригінальним смаком. Справжня знахідка для ситного обіду!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яловичина – 500 гр.
- Локшина хвиляста – 300 гр.
- Редька чорна – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Квасоля стручкова – 60 гр.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Лавровий лист – 1 шт.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Для того щоб приготувати лагман з яловичини з локшиною в казані, промиваємо яловичину нарізаємо її тоненькими довгими шматочками.
Вливаємо олію в казан і обсмажуємо в ньому м’ясо до рум’янцю.
Дрібно нарізаємо болгарський перець і цибуля. Відправляємо продукти до м’яса.
Далі тонкою соломкою ріжемо моркву і редис. Також закидаємо в казан.
Розмішуємо блюдо і тушкуємо близько 10 хвилин.
Заливаємо інгредієнти водою, додаємо стручкову квасолю, томатну пасту, сіль і спеції. Знову перемішуємо і продовжуємо готувати 40 хвилин.
В киплячій воді з лавровим листочком відварюємо локшину і відкидаємо на друшляк.
Після готовності з’єднуємо локшину з вмістом казана і розливаємо страву по тарілках. Приємного апетиту!
Лагман з редькою Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини з покупної локшиною Лагман з яловичини класичний Лагман класичний Лагман по-узбецьки