Лагман з локшиною з яловичого м’яса ідеально підходить для приготування в казані. Блюдо підкорить вас приємним пряним ароматом і оригінальним смаком. Справжня знахідка для ситного обіду!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Локшина хвиляста – 300 гр.
  • Редька чорна – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Квасоля стручкова – 60 гр.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Для того щоб приготувати лагман з яловичини з локшиною в казані, промиваємо яловичину нарізаємо її тоненькими довгими шматочками.

Вливаємо олію в казан і обсмажуємо в ньому м’ясо до рум’янцю.

Дрібно нарізаємо болгарський перець і цибуля. Відправляємо продукти до м’яса.

Далі тонкою соломкою ріжемо моркву і редис. Також закидаємо в казан.

Розмішуємо блюдо і тушкуємо близько 10 хвилин.

Заливаємо інгредієнти водою, додаємо стручкову квасолю, томатну пасту, сіль і спеції. Знову перемішуємо і продовжуємо готувати 40 хвилин.

В киплячій воді з лавровим листочком відварюємо локшину і відкидаємо на друшляк.

Після готовності з’єднуємо локшину з вмістом казана і розливаємо страву по тарілках. Приємного апетиту!

Лагман з редькою Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини з покупної локшиною Лагман з яловичини класичний Лагман класичний Лагман по-узбецьки