Лагман з локшиною і яловичиною можна приготувати в мультиварці. Блюдо вийде таким же наваристим і апетитним, а ви не витратите багато часу на його виконання. Оцініть простий і оригінальний рецепт.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 300 гр.
  • Локшина для лагмана – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати лагман з яловичини з локшиною в мультиварці? Яловичину заздалегідь розморожуємо і ріжемо невеликими акуратними шматочками.

Кладемо м’ясо в чашу мултиварки і готуємо його на рослинному маслі з відкритою кришкою 10 хвилин. Для цього підійде режим «смаження».

За цей час підготуємо інші продукти. Невеликими кубиками ріжемо моркву, цибулю і болгарський перець.

Кладемо овочі в чашу разом з томатною пастою, розмішуємо вміст і відразу заливаємо склянкою холодної води. Солимо й додаємо потрібні спеції, після чого готуємо страву не менше однієї години. Оптимальний для цього режим «гасіння».

Окремо відварюємо локшину для майбутнього страви.

Після того, як режим мультиварки закінчить роботу, лагман додаємо локшину. Розмішуємо і розкладаємо по порціях. Приємного апетиту!

Лагман Лагман в мультиварці Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини по-узбецьки Лагман класичний