Лаваш з червоною рибою, сиром і огірком – дуже смачний рецепт закуски для святкового столу. Соковита риба надає страві приємний аромат, а огірок і сирний сир роблять його надзвичайно ніжним і соковитим. Пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лаваш – 3 шт.
- Сьомга – 250 гр.
- Сир сирний – 200 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Кріп – 30 гр.
- Листовий салат – 100 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати лаваш з червоною рибою, сиром і огірком, сьомгу ріжемо тонкими пластинками, чим тонше будуть шматочки, тим краще.
Листя салату і кріп промиваємо. Кріп дрібно кришимо.
Огірок також промиваємо та нарізаємо тонкими кружальцями.
Тепер промазуємо все листи лаваша сирним сиром. На один кладемо половину кропу і листя салату. На нього кладемо інший аркуш, посипаємо його рештою кропом і кладемо шматочки сьомги і огірок.
Загортаємо лаваш і відправляємо його в холодильник на 40-50 хв
Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками Рулет з лаваша з червоною рибою і сирним сиром