Лаваш з червоною рибою, сиром і огірком – дуже смачний рецепт закуски для святкового столу. Соковита риба надає страві приємний аромат, а огірок і сирний сир роблять його надзвичайно ніжним і соковитим. Пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лаваш – 3 шт.
  • Сьомга – 250 гр.
  • Сир сирний – 200 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Кріп – 30 гр.
  • Листовий салат – 100 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати лаваш з червоною рибою, сиром і огірком, сьомгу ріжемо тонкими пластинками, чим тонше будуть шматочки, тим краще.

Листя салату і кріп промиваємо. Кріп дрібно кришимо.

Огірок також промиваємо та нарізаємо тонкими кружальцями.

Тепер промазуємо все листи лаваша сирним сиром. На один кладемо половину кропу і листя салату. На нього кладемо інший аркуш, посипаємо його рештою кропом і кладемо шматочки сьомги і огірок.

Загортаємо лаваш і відправляємо його в холодильник на 40-50 хв

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками Рулет з лаваша з червоною рибою і сирним сиром