Для приготування цього блюдо знадобитися простий лаваш-рол, свіжі огірки, яйця і плавлений сир. Закуска виходить дуже соковитою і смачною. Відмінне блюдо для перекусів і пікніків! Справжня смакота!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Крабові палички – 300 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Приступим до готування лаваша з крабовими паличками, огірком і яйцем. Яйця кладемо в киплячу воду і варимо 10 хв., зливаємо воду і охолоджуємо яйця під проточною водою. Подрібнюємо яйця на дрібній тертці.

Огірок моєму і також натираємо на тертці, віджимаємо з огіркової маси сік.

Крабові палички дрібно ріжемо ножем.

Зелень промиваємо і кришимо.

Змащуємо 1 лист лаваша з сиром, кладемо на нього огірок і зелень, інший аркуш також змащуємо сиром. Викладаємо крабові палички, яйце. Закручуємо лаваші в рулет і даємо просочитися в холодильнику близько години.

Приємного апетиту!

Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з крабовими паличками Рулет з лаваша з огірком Рулет з лаваша з різними начинками