Пропоную скористатися моїм фаворитом серед простих рецептів холодних закусок. Рол з лаваша з червоною рибою виходить фантастично апетитним, яскравим і ошатним. Відмінно підійде для дружніх посиденьок або сімейного застілля. Текстура закуски виходить ніжною і соковитою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш вірменський – 1 аркуш
- Сир вершковий – 200 гр.
- Кріп – 2 гілки
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Форель слабосолона – 200 гр.
- Лимонна цедра – 1 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт ролу з лаваша з червоною рибою простий у приготуванні! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування ролу з лаваша з червоною рибою.
Кріп і зелений лук ретельно промийте в прохолодній воді, струсіть від зайвої вологи, після чого наріжте гострим ножем. Лимон обдайте окропом, обсушити, а потім за допомогою дрібної терки зніміть лимонну цедру. Вершковий сир з’єднайте з подрібненою зеленню, лимонною цедрою і лимонним соком. Посоліть і поперчіть.
Лист вірменського лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу, а потім змастіть його приготованою начинкою, рівномірно розподіливши сир по всій поверхні лаваша з допомогою силіконової лопатки.
Слабосолону форель наріжте тонкими скибочками. Шматочки риби розподіліть поверх начинки. Якщо любите, щоб риби було багато, збільште кількість у відповідності зі своїми вподобаннями.
Як можна щільніше скрутіть рулет. Рулет закрутіть в харчову плівку або фольгу і залиште приблизно на 30 хвилин просочитися.
Потім лаваш розрізати на порційні шматочки.
Рол з лаваша з червоною рибою викладіть на красиве блюдо і подавайте на стіл.
Насолоджуйтесь неймовірно смачною закускою з червоною рибою!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками