Смачний і апетитний лаваш з плавленим сиром і ароматною ковбасою в яєчному клярі – справжня смакота для всієї родини. Його можна приготувати за лічені хвилини, їсти з чаєм і брати з собою в якості перекусу. Смачно і ситно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 240 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати лаваш з ковбасою, сиром і яйцем на сковороді просто! Сир натираємо з допомогою великої терки.

А ковбасу ріжемо невеликими кубиками.

Так само ріжемо помідори.

Тепер з’єднуємо яйця і сир в однорідну масу, солимо і приправляємо її.

Сковороду змащуємо рослинним маслом і кладемо на неї лаваш. Зверху викладаємо яєчно-сирну масу. Смажимо на невеликому вогні, перевертаємо і смажимо ще 3-5 хв. На зворотну сторону викладаємо помідори і ковбас. Складаємо лаваш конвертиком і обсмажуємо з обох сторін ще 5-7 хв

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша