Смачний і апетитний лаваш з плавленим сиром і ароматною ковбасою в яєчному клярі – справжня смакота для всієї родини. Його можна приготувати за лічені хвилини, їсти з чаєм і брати з собою в якості перекусу. Смачно і ситно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 240 гр.
- Сир – 100 гр.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати лаваш з ковбасою, сиром і яйцем на сковороді просто! Сир натираємо з допомогою великої терки.
А ковбасу ріжемо невеликими кубиками.
Так само ріжемо помідори.
Тепер з’єднуємо яйця і сир в однорідну масу, солимо і приправляємо її.
Сковороду змащуємо рослинним маслом і кладемо на неї лаваш. Зверху викладаємо яєчно-сирну масу. Смажимо на невеликому вогні, перевертаємо і смажимо ще 3-5 хв. На зворотну сторону викладаємо помідори і ковбас. Складаємо лаваш конвертиком і обсмажуємо з обох сторін ще 5-7 хв
Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша