Смачні, апетитні і дуже ароматні ледачі біляші можна приготувати всього за пару хвилин. Це відмінна закуска для всієї сім’ї, а також гарна ідея для перекусу на роботі або в школі. Просто смакота!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячий фарш – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 зуб.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Кефір – 2 склянки
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування ледачих біляшів на кефірі з курячим фаршем? Цибулю чистимо від луски і дрібно нарізаємо кубиками.
Часник пропускаємо через прес.
З’єднуємо курячий фарш, цибуля і часник, додаємо сіль і чорний мелений перець. Всі добре розмішуємо.
Кефір підігріваємо до 40 градусів і розмішуємо в ньому соду.
Тепер додаємо борошно, добре розмішуємо формуючи тісто.
Додаємо в тісто готовий фарш, перемішуємо до однорідності.
Формуємо кілька коржів. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, воно повинно покривати дно на 2-3 див. обсмажуємо кожен біляш з дух сторін до золотистого рум’янцю.
Приємного апетиту!
Біляші без дріжджів Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом на кефірі Біляші з начинкою з фаршу Біляші на кефірі Біляші на кефірі без дріжджів Ледачі біляші