Смачні, апетитні і дуже ароматні ледачі біляші можна приготувати всього за пару хвилин. Це відмінна закуска для всієї сім’ї, а також гарна ідея для перекусу на роботі або в школі. Просто смакота!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячий фарш – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 1 зуб.
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Кефір – 2 склянки
  • Сода харчова – 0.5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування ледачих біляшів на кефірі з курячим фаршем? Цибулю чистимо від луски і дрібно нарізаємо кубиками.

Часник пропускаємо через прес.

З’єднуємо курячий фарш, цибуля і часник, додаємо сіль і чорний мелений перець. Всі добре розмішуємо.

Кефір підігріваємо до 40 градусів і розмішуємо в ньому соду.

Тепер додаємо борошно, добре розмішуємо формуючи тісто.

Додаємо в тісто готовий фарш, перемішуємо до однорідності.

Формуємо кілька коржів. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, воно повинно покривати дно на 2-3 див. обсмажуємо кожен біляш з дух сторін до золотистого рум’янцю.

Приємного апетиту!

Біляші без дріжджів Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом на кефірі Біляші з начинкою з фаршу Біляші на кефірі Біляші на кефірі без дріжджів Ледачі біляші