В якості оригінального і поживного сніданку для всієї родини можна приготувати ачму з лаваша з сиром. Спробуйте смачний грузинський рецепт на сковороді, який істотно заощадить ваш час.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Сир – 200 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати ліниву ачму з лаваша з сиром на сковороді? Сир выкалываем в глибоку миску. До нього додаємо подрібнену свіжу зелень. Перемішуємо продукти.
Сир натираємо на крупній тертці.
В окремій тарілці збиваємо яйце з чорним меленим перцем до легкої пінки.
Лаваш вирізаємо по формі сковороди. Перший шматочок стелимо на обмазана маслом одне. Потім поливаємо його яєчною сумішшю, викладаємо частину сиру, знову лаваш і яйце. Розподіляємо сир і накриваємо його лавашем. Повторюємо шари, поки не закінчаться продукти.
Готуємо страву під кришкою на повільному вогні протягом 7 хвилин! Після можна ділити на порції і подавати до столу. Готово!
Ачма з лаваша Ачма з лаваша з сиром Лінива ачма з лаваша