В якості оригінального і поживного сніданку для всієї родини можна приготувати ачму з лаваша з сиром. Спробуйте смачний грузинський рецепт на сковороді, який істотно заощадить ваш час.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати ліниву ачму з лаваша з сиром на сковороді? Сир выкалываем в глибоку миску. До нього додаємо подрібнену свіжу зелень. Перемішуємо продукти.

Сир натираємо на крупній тертці.

В окремій тарілці збиваємо яйце з чорним меленим перцем до легкої пінки.

Лаваш вирізаємо по формі сковороди. Перший шматочок стелимо на обмазана маслом одне. Потім поливаємо його яєчною сумішшю, викладаємо частину сиру, знову лаваш і яйце. Розподіляємо сир і накриваємо його лавашем. Повторюємо шари, поки не закінчаться продукти.

Готуємо страву під кришкою на повільному вогні протягом 7 хвилин! Після можна ділити на порції і подавати до столу. Готово!

Ачма з лаваша Ачма з лаваша з сиром Лінива ачма з лаваша