Маннік на ряжанці в мультиварці має приємний аромат, що нагадує топлене молоко. Використання мультиварки для випічки лепешняку дозволяє отримати в результаті пишний, смачний та ніжний десерт. Внесіть різноманітність у раціон, приготуйте чудову випічку – маннік на ряжанці!


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Манна крупа – 2 склянки
  • Ряжанка – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 180 гр.
  • Ванілін – 10 гр.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати маннік на ряжанці в мультиварці? Манну крупу всипте в глибоку ємність, залийте її ряжанкою. Перемішуємо дані інгредієнти і залишаємо при кімнатній температурі на 30 хвилин.

Через деякий час додаємо до набряклої манної крупі яйця.

Потім всипаємо в робочу ємність до інших інгредієнтів цукор і ванільний цукор.

Додаємо соду, попередньо гашену лимонним соком. Її за бажанням можна замінити оцтом.

Після перемішування всіх компонентів додаємо борошно пшеничне.

Для отримання однорідного тіста всі інгредієнти необхідно ретельно перемішати.

змастіть Рослинною олією чашу мультиварки, помістіть туди готове тісто. Активуйте режим «Випічка» на 60 хвилин.

Якщо через час верх лепешняку буде блідим, випічку можна перевернути і випікати в мультиварці ще протягом 15 хвилин.

Маннік на ряжанці в мультиварці готовий! Насолоджуйтеся ароматним і смачним десертом!

Приємного вам чаювання!

Лимонний манник Манник Манник без кефіру Манник без молока Манник в мультиварці Редмонд Маннік на ряжанці