Будь-яка випічка з додаванням банана навряд чи зможе залишити когось байдужим. Дивовижний смак і аромат не тільки доставлять вам задоволення, але і дозволять вам на кілька хвилин відчути себе жителем екзотичного острова.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Манна крупа – 100 гр.
- Вівсяні пластівці – 150 гр.
- Молоко коров’яче – 50 мл
- Яйце – 2 шт.
- Банан – 4 шт.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати манник з бананом на молоці легко! За допомогою кавомолки вівсяні пластівці подрібнити до консистенції борошна. Далі туди необхідно додати роздавлений банан, молоко і вершкове масло.
Все гарненько перемішуємо за допомогою блендера. На виході повинно вийти тісто досить рідкої консистенції.
Беремо форму, в якій буде випікати наш пиріг, попередньо змащуємо рослинним маслом. Відправляємо туди бананове тісто. Після чого запікаємо тісто в духовій шафі близько десяти хвилин при температурі 180 градусів.
Тим часом з’єднуємо манну крупу, яйця і три банана.
Дістаємо злегка прихватившееся тісто з духовки і поливаємо його рідкою масою з манки, бананів і яєць. Після чого відправляємо його в духовку на 25 хвилин.
Страва готова. Перед подачею манник необхідно остудити. Приємного апетиту!
Манник Манник без борошна Манник з бананом Маннік на молоці Маннік на молоці без борошна Маннік на молоці духовке