Нарізана капуста і морква перемішуються разом з часником. Потім все залити маринадом з води, солі, цукру, оцту і рослинної олії. Овочі залишаються, таким чином, на добу. Закуска готова, зберігається в холодильнику і виходить дуже смачною.


Інгредієнти: на 5 арк.

  • Капуста білокачанна – 2.5 кг
  • Часник – 3 зуб.
  • Морква – 3 – 4 шт.
  • Вода – 1 л
  • Цукор-пісок – 0.5 – 1 склянка
  • Оцет столовий 9% – 0.5 склянки
  • Масло рослинне – 0.5 склянки
  • Сіль – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати мариновану капусту з морквою, часником і олією швидкого приготування? Капусту ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо і тонко шаткуємо.

Морква також вимиваємо, чистимо і натираємо на крупній тертці.

В окремій ємності змішати разом овочі.

Часник очищаємо і тиснемо за допомогою чесночницы або дуже дрібно нарізаємо ножем. Відправляємо його до капусти з морквою і перемішуємо.

Тепер переходимо до приготування маринаду. В підходящу за розміром каструлю наливаємо питну воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

Потім додаємо сіль, цукровий пісок, оцет і рослинне масло. Все перемішуємо і варимо пару хвилин, поки цукор повністю не розчиниться.

Заливаємо получившимся маринадом капусту з морквою і часником. Накриваємо ємність кришкою і залишаємо маринуватися на добу при кімнатній температурі.

Розкладаємо мариновану капусту по банкам і відправляємо на зберігання в холодильник. Подаємо до столу як закуску або гарнір до основного блюда.

Смачного!

Маринована капуста Маринована капуста з маслом Маринована капуста з морквою і часником Маринована капуста з морквою та олією Маринована капуста з морквою, оцтом, часником і олією Маринована капуста з оцтом Солодка маринована капуста