Скумбрія – жирна і поживна риба. Вона частіше інших використовується в маринуванні. Дуже смачний вечерю у вас вийде з поєднання вареною картоплею і маринованої скумбрії з цибулею.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Скумбрія – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець запашний – 3 шт.
- Перець чилі – за смаком
Процес приготування:
Готувати мариновану скумбрію в банку з цибулею просто! Заморожену скумбрію необхідно повністю розморозити і помити.
Тушки очистити від нутрощів, відріжте голови і наріжте невеликими шматочками.
Цибулю і часник очистіть і наріжте.
В глибоку миску складіть скумбрію, цибулю і часник, всипте сіль, цукор, сухі спеції, влийте рослинне масло і оцет. Все добре перемішайте.
Потім перекладіть шматки скумбрії в банку, накрийте кришкою і залиште на добу в холодильнику.
Зберігати мариновану скумбрію можна утворився в розсолі кілька днів.
Приємного апетиту!
Маринована скумбрія