Скумбрія – жирна і поживна риба. Вона частіше інших використовується в маринуванні. Дуже смачний вечерю у вас вийде з поєднання вареною картоплею і маринованої скумбрії з цибулею.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Скумбрія – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець запашний – 3 шт.
  • Перець чилі – за смаком

Процес приготування:

Готувати мариновану скумбрію в банку з цибулею просто! Заморожену скумбрію необхідно повністю розморозити і помити.

Тушки очистити від нутрощів, відріжте голови і наріжте невеликими шматочками.

Цибулю і часник очистіть і наріжте.

В глибоку миску складіть скумбрію, цибулю і часник, всипте сіль, цукор, сухі спеції, влийте рослинне масло і оцет. Все добре перемішайте.

Потім перекладіть шматки скумбрії в банку, накрийте кришкою і залиште на добу в холодильнику.

Зберігати мариновану скумбрію можна утворився в розсолі кілька днів.

Приємного апетиту!

Маринована скумбрія