Скумбрія в різному вигляді часто присутній на наших столах. Є дуже багато різних рецептів її приготування. За цим рецептом смачна і поживна скумбрія може вже через дві години бути на вашому столі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Скумбрія – 2 – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Лавровий лист – 3 шт.
- Вода – 1 л
- Оцет столовий 9% – 50 мл
- Сіль – 100 гр.
- Гірчиця порошок – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати мариновану скумбрію з цибулею та оцтом швидкого приготування? Скумбрію розморозьте, підготуйте всі необхідні інгредієнти для маринаду.
Цибулю очистіть і розріжте на 4 частини. У каструлю влийте воду, додайте сіль, гірчицю, лавровий лист і цибулю.
Маринад прокип’ятіть 3 хвилини, потім остудіть до кімнатної температури і додайте в нього оцет.
Скумбрію наріжте невеликими шматками по 2,5-3 сантиметри товщиною. Покладіть рибу в теплий маринад і приберіть каструлю в холодильник на 2 години.
Через 2 години злийте маринад і подавайте рибу на стіл.
Приємного апетиту!
Маринована скумбрія