Скумбрія в різному вигляді часто присутній на наших столах. Є дуже багато різних рецептів її приготування. За цим рецептом смачна і поживна скумбрія може вже через дві години бути на вашому столі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Скумбрія – 2 – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Вода – 1 л
  • Оцет столовий 9% – 50 мл
  • Сіль – 100 гр.
  • Гірчиця порошок – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати мариновану скумбрію з цибулею та оцтом швидкого приготування? Скумбрію розморозьте, підготуйте всі необхідні інгредієнти для маринаду.

Цибулю очистіть і розріжте на 4 частини. У каструлю влийте воду, додайте сіль, гірчицю, лавровий лист і цибулю.

Маринад прокип’ятіть 3 хвилини, потім остудіть до кімнатної температури і додайте в нього оцет.

Скумбрію наріжте невеликими шматками по 2,5-3 сантиметри товщиною. Покладіть рибу в теплий маринад і приберіть каструлю в холодильник на 2 години.

Через 2 години злийте маринад і подавайте рибу на стіл.

Приємного апетиту!

Маринована скумбрія