Швидкі мариновані кабачки – відмінне блюдо, що дозволяє заощадити зимові заготовки і не відкривати їх передчасно. Вони швидко готуються і ще швидше з’їдаються. Маринувати їх краще не менше п’ятнадцяти хвилин, краще – довше.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачок (молодий) – 0,3 кг
- Кріп – за смаком
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Часник – 1 – 2 зуб.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати мариновані кабачки за п’ять хвилин? Кабачки добре промийте в проточній воді, після чого наріжте їх тонкими смужками за допомогою овочечистки.
Додайте в миску з кабачками сіль, цукор і мелений перець. При бажанні можна додати більше різних спецій.
В миску з овочем влийте оцет, рослинне масло і дрібно порубаєте трохи кропу. Додайте пропущений через часниковий прес часник.
Залиште кабачки маринуватися хвилин на п’ятнадцять, по можливості. Перед подачею можете крутити з пластинок красиві рулетики, це прикрасить подавання страви до столу.
Гарнір з кабачків