Швидкі мариновані кабачки – відмінне блюдо, що дозволяє заощадити зимові заготовки і не відкривати їх передчасно. Вони швидко готуються і ще швидше з’їдаються. Маринувати їх краще не менше п’ятнадцяти хвилин, краще – довше.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачок (молодий) – 0,3 кг
  • Кріп – за смаком
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати мариновані кабачки за п’ять хвилин? Кабачки добре промийте в проточній воді, після чого наріжте їх тонкими смужками за допомогою овочечистки.

Додайте в миску з кабачками сіль, цукор і мелений перець. При бажанні можна додати більше різних спецій.

В миску з овочем влийте оцет, рослинне масло і дрібно порубаєте трохи кропу. Додайте пропущений через часниковий прес часник.

Залиште кабачки маринуватися хвилин на п’ятнадцять, по можливості. Перед подачею можете крутити з пластинок красиві рулетики, це прикрасить подавання страви до столу.

Гарнір з кабачків