Масляний крем із згущеним молоком готується просто, але часто розшаровується, що бентежить господинь. У цьому рецепті вам пропонується приготувати його без згущеного молока і на основі масла, яєчних жовтків і цукру. Він буде добре тримати форму і легко осаживаться через насадки, формуючи на торті різні рельєфні візерунки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Масло вершкове – 400 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Яєчний жовток – 3 шт.
- Вода – 100 мл
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати масляний крем без згущеного молока для торта? Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки помістіть в окремий посуд, додайте щіпку солі і їх добре розітріть до біло-кремового кольору.
У сотейник налийте чисту воду і насипте потрібну кількість цукру.
Сотейник поставте на середній вогонь і варіть сироп протягом 4 хвилин, знімаючи силіконової пензлем чи ложкою з поверхні бульбашки. Сироп не розмішуйте. Потім сироп в сотейнику остудіть, поставивши його в миску з холодною водою.
У сотейник налийте чисту воду і насипте потрібну кількість цукру.
Розтерті жовтки перелийте в чашу блендера.
Потім до них наливайте тонким струменем охолоджений сироп і збивайте все на середній швидкості міксера. Суміш спочатку буде рідкою.
В окремому посуді збийте розм’якшене вершкове масло.
Потім до збитим з сиропом жовтків кладіть по столовій ложці збите масло і цю суміш збийте до густого стану.
Приготованим масляним кремом без згущеного молока можете прикрашати свій торт.
Смачною і вдалою випічки!
Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта Торти