Масляний крем із згущеним молоком готується просто, але часто розшаровується, що бентежить господинь. У цьому рецепті вам пропонується приготувати його без згущеного молока і на основі масла, яєчних жовтків і цукру. Він буде добре тримати форму і легко осаживаться через насадки, формуючи на торті різні рельєфні візерунки.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Масло вершкове – 400 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Яєчний жовток – 3 шт.
  • Вода – 100 мл
  • Ванілін – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати масляний крем без згущеного молока для торта? Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки помістіть в окремий посуд, додайте щіпку солі і їх добре розітріть до біло-кремового кольору.

У сотейник налийте чисту воду і насипте потрібну кількість цукру.

Сотейник поставте на середній вогонь і варіть сироп протягом 4 хвилин, знімаючи силіконової пензлем чи ложкою з поверхні бульбашки. Сироп не розмішуйте. Потім сироп в сотейнику остудіть, поставивши його в миску з холодною водою.

У сотейник налийте чисту воду і насипте потрібну кількість цукру.

Розтерті жовтки перелийте в чашу блендера.

Потім до них наливайте тонким струменем охолоджений сироп і збивайте все на середній швидкості міксера. Суміш спочатку буде рідкою.

В окремому посуді збийте розм’якшене вершкове масло.

Потім до збитим з сиропом жовтків кладіть по столовій ложці збите масло і цю суміш збийте до густого стану.

Приготованим масляним кремом без згущеного молока можете прикрашати свій торт.

Смачною і вдалою випічки!

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта Торти