Рецепт для дотримуються ПП, щоб не забули, що є смачні десерти, а не тільки кабачки і варені грудки. Готуємо меренговый рулет з медом, кокосовими вершками, свіжими ягодами і фруктами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Для меренги: –
- Яєчний білок – 5 шт.
- Мед – 2 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ч. л.
- Для начинки: –
- кокосові Вершки – 100 гр.
- Мед – 1 ч. л.
- Банан – за смаком
- Волоський горіх – за смаком
Процес приготування:
Увімкніть духовку, встановивши температуру 150°С.
Яйця помийте і акуратно розділіть на жовтки і білки.
Білки з рідким медом збийте міксером в міцну піну.
Потім насипте до них крохмаль і перемішати лопаткою рухами знизу-вгору.
Застеліть деко якісним папером для випічки або силіконовим, інакше корж не відокремте від поверхні дека.
Рівним шаром квадратної форми викладіть меренгу на деко.
Запікайте корж в розігрітій духовці протягом 15 хвилин. Запечена меренга не буде з хрусткою скоринкою, так як приготована на меді.
Гарячу меренгу відразу акуратно переверніть з допомогою аркуша паперу або рушники.
Збийте міксером на самій великій швидкості кокосові вершки з медом до стійких піків.
Отриманим кремом намажте білковий корж.
Поверх крему насипте подрібнені волоські горіхи і викладіть кружечки бананів.
Акуратно згорніть корж рулетом. Потім декорують його за своїм смаком і поставте на 1 годину в холодильник для просочення.
Їжте на здоров’я!
Меренговый рулет