Мереживні млинці відрізняються не тільки своїм найніжнішим смаком, але і неповторним зовнішнім виглядом. В якості начинки для таких млинців можна використовувати ваші улюблені поєднання інгредієнтів, як солоні, так і солодкі.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Яйце – 5 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Молоко коров’яче – 1,5 л.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 7 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати млинці мереживні? У глибоку миску вбиваємо яйця. З’єднуємо їх з сіллю і цукром. Все перемішуємо.

Чайну ложку харчової соди гасимо окропом, а потім відправляємо в яєчно-цукрову суміш.

Суміш необхідно ретельно збити.

В суміші повинна бути пінка.

Поступово в загальну масу вводимо просіяне борошно.

У процесі введення борошна, не переставайте помішувати загальну масу.

В тесті не повинно бути грудочок.

Нагрійте молоко.

Поступово вводимо молоко в тісто.
Досвідчені кулінари рекомендують вливати молоко в чайник.

Не забувайте стежити за консистенцією тесту. Воно повинно бути в міру рідким.

Наступний крок – додаємо в тісто олію. Приступаємо до смаження млинців.

Невелику кількість тіста рівномірно розподіляємо по поверхні сковорідки.

Обсмажуємо млинці з обох боків до золотистого кольору. Готові млинці загортаємо улюблену начинку.

Ажурні млинці на молоці Мереживні млинці на молоці Млинці Млинці классические Млинці на молоці ПП млинці Тонкі млинці на молоці