З великою упевненістю можна говорити про те, що страва, представлене вашій увазі, чудово підійде не тільки для тих, хто ретельно стежить за фігурою і дотримується принципів правильного харчування, але і для тих, у кого є непереносимість коров’ячого молока. Крім того, відсутність глютену у борошні, яку ми будемо використовувати в процесі приготування, відрізняється відсутністю клейковини. А, як відомо, клейковина нерідко викликає алергічні реакції.
Інгредієнти: на 15 порц.
- Яйце – 3 шт.
- цукор – 1 ст. л.
- Борошно безглютенова – 300 гр.
- Молоко соєве – 700 гр.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати млинці без глютену. Готуємо інгредієнти, які знадобляться нам для приготування млинців.
В глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо до них сіль, цукор і рослинне масло. Все ретельно перемішуємо до однорідності.
При бажанні від такого компонента як цукор можна повністю відмовитися.
В загальну масу поступово вводимо муку.
Тонкою цівкою в отриману масу вливаємо молоко. Все перемішуємо. У тесті не повинні з’являтися грудочки.
Якщо по консистенції тісто нагадує рідку сметану, то ви все робите правильно.
Рівномірно розподіляємо тісто по поверхні розігрітій пательні.
Після того, як колір млинчика стане золотистим, перевертаємо його і обсмажуємо з іншого боку.
Млинці можна подавати з йогуртом і ягодами.
Млинці без борошна Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці Млинці на молоці класичні ПП млинці Російські млинці