Апетитне і дуже популярне блюдо російської кухні – звичайно ж, млинці. Готувати це нехитре блюдо можна з різними начинками, однак найбільш смачними і насиченими виходять саме млинці з сьомгою та ікрою в якості начинки.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Борошно пшеничне – 0,5 кг
  • Молоко коров’яче – 0,6 л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло рослинне – 6 – 7 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Сьомга солона – за смаком
  • Ікра червона – за смаком
  • Сир вершковий – за смаком

Процес приготування:

Готувати млинці з ікрою і сьомгою легко! Для початку приготуйте тісто для млинців. Яйця потрібно збити і з’єднати з молоком, додати сіль з розпушувачем. Потім потрібно поступово просіяти борошно за допомогою сита в миску, замішуючи звичайне млинцеве тісто. Додайте в нього рослинне масло і перемішайте. Потім почніть пекти млинці.

На плиті розігрійте пару сковорідок з маслом і почніть готувати млинці. Приблизно половину ополоника тесту розлийте по сковороді і обсмажте млинець з двох сторін по хвилині-дві. Готові млинці відразу ж складайте один на одного в тарілку і накривайте рушником, щоб млинці не сохли.

Коли всі млинці готові, їх можна начиняти сьомгою та ікрою. Сьомгу попередньо наріжте на тоненькі шматочки. Потім млинець покладіть шматочок риби, додайте смужку ікри і смужку вершкового сиру. Загорніть з млинця рулетик і повторіть процедури з рештою млинцями.

Готові рулетики з млинців з сьомгою та ікрою розріжте навскоси на шматочки і красиво розкладіть закуску із святкового блюда. Можна подавати до столу!

Млинці Млинці з червоною рибою Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Російські млинці