Млинці, фаршировані сиром прекрасний варіант для сніданку або десерту. Таке блюдо дуже люблять діти. Фаршировані млинчики зручно брати з собою на перекус. У сирну начинку іноді додають родзинки або інші сухофрукти.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 170 гр.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Масло рослинне – 70 мл
- Масло рослинне – для смаження
- Сир 5% – 500 гр.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати млинці, фаршировані з сиром просто! У глибоку миску просіяти пшеничне борошно, додайте цукровий пісок, харчову соду і сіль, добре перемішайте. Розбийте курячі яйця.
З допомогою віночка добре перемішайте до однорідної консистенції. Поступово влийте молоко і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. Влийте столовий оцет. Добре перемішайте. Залиште тісто відпочити на 20 хвилин при кімнатній температурі. Влийте необхідну кількість рослинної олії в відпочиле тісто.
добре розігрійте Сковороду, змастіть краплею олії поверхню. З допомогою ополоника рівномірно розподіліть млинцеве тісто. Смажте, поки верх млинця не стане матовим, з допомогою дерев’яної лопатки переверніть на іншу сторону і смажте ще близько хвилини.
Таким чином, посмажте всі млинці.
Тим часом приготуйте сирну начинку. У глибоку миску викладіть сир, додайте сметану і цукровий пісок. Ретельно перемішайте. Якщо бажаєте отримати більш однорідну консистенцію, скористайтесь заглибним блендером і пробийте сирну масу.
На готовий млинчик викладіть приблизно столову ложку начинки.
Поверніть конвертиком.
Також нафаршируйте залишилися млинці. Перед подачею обсмажте млинці з обох сторін на сухій сковороді.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну