Млинці, приготовані на молоці, виходять ніжними і тонкими. Млинці найчастіше подають на сніданок або на десерт. З готових млинчиків, можна приготувати торт, промазавши їх, приміром, заварним кремом або кремом, приготовленим на основі сметани.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 280 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати млинці на 500 мл молока? Підготуйте необхідні інгредієнти для млинців. Курячі яйця розбийте в глибоку ємність, додайте цукровий пісок і сіль. Добре перемішайте, скориставшись міксером або віночком.

Коли маса трохи збільшиться і стане однорідною, влийте половину необхідної кількості молока, ретельно перемішайте.

Заздалегідь просіяти пшеничне борошно через сито. Потім поступово введіть в рідкі інгредієнти, продовжуючи перемішувати віночком.

Влийте молоко, що залишилося і необхідну кількість рослинного масла. Ретельно розмішайте віночком, і залиште тісто відпочити на 15-20 хвилин.

добре нагрійте Сковороду. Змастіть краплею олії.

З допомогою ополоника налийте млинцеве тісто і розподіліть його по всій поверхні.

Коли тісто на сковороді стане матовим, з допомогою лопатки переверніть млинець на іншу сторону. Смажте ще приблизно хвилину. Готові млинчики складайте стопкою один на одного.

Гарячі млинці подавайте з улюбленими наповнювачами.

Приємного апетиту!

Млинці на Масляну Млинці на молоці з яйцями Російські млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці на молоці