З великою упевненістю можна говорити про те, що заварні млинці на йогурті і молоці мають настільки ніжним смаком, що навіть ті, хто сидить на дієті, готовий на час відмовитися від принципів правильного харчування.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 9 ст. л.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Яйце – 2 шт.
- Йогурт питний – 250 мл
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Вода – 250 мл
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Масло вершкове – 10 гр.
- Сіль 0.25 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати млинці на йогурті і молоці? В окремій мисці ретельно збиваємо яйця, сполучені з цукром і сіллю.
Просіваємо борошно.
Закип’ятіть 250 мл води.
Молоко відправляємо в миску, де ми збивали яйця, при цьому все ретельно перемішуючи.
Потім туди ж поступово вводимо муку, не припиняючи процесу збивання. Якщо наше тісто має таку ж консистенцію, як густа сметана, ми все робимо правильно. Останнім вводимо розпушувач і окріп.
Виливаємо невелику кількість тіста на сковорідку
Рівномірно розподілити тісто по поверхні сковорідки.
Обсмажуємо млинці до золотистого кольору з одного і з іншого боку.
Готові млинці можна подавати в гарячому або холодному вигляді.
Заварні млинці на молоці і окропі Млинці з розпушувачем на молоці Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями Російські млинці