З великою упевненістю можна говорити про те, що заварні млинці на йогурті і молоці мають настільки ніжним смаком, що навіть ті, хто сидить на дієті, готовий на час відмовитися від принципів правильного харчування.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 9 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Йогурт питний – 250 мл
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Вода – 250 мл
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Сіль 0.25 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати млинці на йогурті і молоці? В окремій мисці ретельно збиваємо яйця, сполучені з цукром і сіллю.

Просіваємо борошно.

Закип’ятіть 250 мл води.

Молоко відправляємо в миску, де ми збивали яйця, при цьому все ретельно перемішуючи.

Потім туди ж поступово вводимо муку, не припиняючи процесу збивання. Якщо наше тісто має таку ж консистенцію, як густа сметана, ми все робимо правильно. Останнім вводимо розпушувач і окріп.

Виливаємо невелику кількість тіста на сковорідку

Рівномірно розподілити тісто по поверхні сковорідки.

Обсмажуємо млинці до золотистого кольору з одного і з іншого боку.

Готові млинці можна подавати в гарячому або холодному вигляді.

Заварні млинці на молоці і окропі Млинці з розпушувачем на молоці Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями Російські млинці