Млинці на кефірі або прокисшем молоці можна сміливо готувати без додавання соди. Вони виходять смачними, ажурними і повітряними. У тісто можна використовувати кефір будь-якої жирності, навіть той, у якого втрачено термін придатності.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Кефір – 270 мл
- Яйце (С0) – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 6 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 0,3 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування млинців на кефірі без соди? У миску вилити кефір, вбити яйця, всипати сіль і цукор, збити віночком.
Додати борошно і збивати до однорідності.
Додати рослинне масло і перемішати.
Сковороду, попередньо розігрів, змастити рослинним маслом, влити 1 черпак тесту. Так обсмажити всі млинці на гарячій сковороді з двох сторін.
Готові млинці мають універсальний смак і відмінно поєднуються з будь-якими соусами, начинками.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без соди Млинці класичні Млинці на кефірі Млинці на Масляну Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці