Вдалий рецепт млинців – велика рідкість, адже не завжди виходить те, що очікувалося. Рецепт млинців на молоці і кефірі очікувань не обманює. Гармонійне поєднання інгредієнтів робить кожен млинець ніжним, ароматним і дуже смачним. Хороше рішення подавати такі млинці з медом, варенням, сметаною чи іншими добавками за вашим смаком.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Молоко коров’яче – 250 гр.
- Кефір – 250 гр.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати млинці на молоці і кефірі? Підготуємо всі необхідні інгредієнти. У глибокій мисці збиваємо яйця з цукром і сіллю.
В яєчно-цукрову суміш вливаємо кефір, перемішуємо.
Поступово вводимо борошно, постійно перемішуючи масу, щоб не зраділи грудки.
Додаємо в тісто молоко і рослинне масло, перемішуємо. За консистенцією тісто має бути рідким.
Розігріваємо сковороду, ополоником виливаємо на неї тісто.
Як тільки блін підрум’янився з одного боку, перевертаємо його на іншу сторону і даруємо до золотистої скоринки.
Готові млинці промазуємо вершковим маслом. Подаємо з будь-якою начинкою. Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці класичні Млинці на кефірі без соди Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці з яйцями Російські млинці Тонкі млинці на молоці