Традиційне блюдо російської кухні, звичайно ж, млинці. Млинці можна приготувати практично з чого завгодно, однак самі ароматні млинці виходять тільки на свіжому молоці. Солодкі смачні млинці готуються досить легко і створюють поживний обід або сніданок, без всяких начинок.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 1 л
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати тонкі солодкі млинці на молоці? Ретельно збийте яйця з цукровим піском до повного розчинення цукру в суміші.
В яєчну суміш поступово просеивайте сіль з борошном і молоко, по черзі додаючи інгредієнти і вимішуючи гладке однорідне млинцеве тісто.
Залиште заготівлю приблизно на двадцять хвилин постояти і насититися.
Розігрійте сковороду з олією і випікати всі млинці, по дві хвилинки з кожного боку. Гарячі млинці відразу ж подавайте до столу з різними соусами або сметанкою.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Оригінальні млинці на Масляну Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці