Млинці на окропі виходять рум’яними і ажурними. Вони відмінно поєднуються з будь-якими заправками і начинками: як солоними, так і солодкими. Спробуйте простий і смачний рецепт для вашого сніданку або перекусу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Окріп – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування млинців на склянку молока з окропом? У глибокій мисці збиваємо яйця з сіллю і цукром.
Вливаємо в суміш склянку окропу. Перемішуємо до однорідності.
Тепер вливаємо молоко.
Просіваємо в тісто борошно з розпушувачем. Збиваємо до відсутності грудочок.
Додаємо до тіста рослинне масло. Перемішуємо.
Розігріваємо сковороду. Масло можна не лити, так як воно міститься в тесті. Обсмажуємо млинці з обох боків до рум’янцю.
Викладаємо готові млинці на сервірувальну тарілку, подаємо до столу з будь-яким додатком. Приємного апетиту!
Мереживні млинці на молоці Млинці Млинці з розпушувачем на молоці Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Солодкі млинці на молоці